Little Shop Of Horrors

I 2021 sætter vi Alan Menken og Howars Ashman's kult-rockmusical "Little Shop Of Horrors" op. Forestillingen, der herhjemme er bedre kendt under filmtitlen "Gys i Blomsterbutikken", så dagens lys i New York i 1980. Den er baseret på kultfilmen fra 1960, af samme navn som gysermesteren Roger Corman stod for. Ashman, som elskede kultfilm, var overbevist om, at den sorte humor ville virke på en scene, og Menken krydrede den bizare handling med en stribe sange i bedste 60'er rock stil. Forestillingen åbnede med positiv kritik fra pressen og et begejstret publikum, og løb også med "The Drama Desk Award" for bedste musical lige for næsen af bl.a. "Cats".
 
"Little Shop of Horrors" blev en stor publikums succes, så stor at der i 1986 kom en filmversion, som Howard Ashman producerede og Frank Oz instruerede. Filmen har, som showet, i dag kultstatus og har et stort følge verden over, blandt andet i Musicaliber hvor flere af de bærende kræfter længe har haft den på ønskelisten.

Det er lidt af en udfordring for os selv da musicalen egentlig indebærre større kulisser og flere special effects end vi tidligere har arbejdet med, men vi er sikker på det nok skal lykkes. Vi glæder os meget til at vise LITTLE SHOP OF HORRORS!
 
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com