Nyheder

Ny lokation på Generalforsamlingen 
26-04-2018
Kære alle!
 
Vi skriver en kort opdatering for at fortælle jer at vi har fået nyt lokale til vores Generalforsamling d. 19/5-18. Dagsordenen forbliver den samme.
 
Den nye lokation er Den Rytmiske Nordkraft, Teglgaards Plads 1, niveau 7, 9000 Aalborg.
 
Håber at se jer!
...

Indkaldelse til Generalforsamling 
19-04-2018
Så er det blevet tid igen. Skulle man ved tilfælde ikke have fået vores indkaldelse på mail, gør vi også opmærksom på her, at der indkaldes til generalforsamling d. 19/5. Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet her så I får besked om alle de ting der foregår i foreningen!
 
 
Indkaldelse til Generalforsamling
Musicaliber inviterer hermed til generalforsamling d. 19/5 klokken 12.00 på Skydebanevej 9, 9000 Aalborg

D...

Euforisk forløsning 
18-02-2018
Efter en lang og sej kamp stod det 17 mand store cast og 7-mands orkestret klar på scenen sammen med teknikken, klar til at blæse premierepublikummet bagover. Hvis vi selv skal sige det, syntes vi at det var rimelig vellykket, men læs da selv her hvad Martin Berthelsen havde at sige om forestillingen:
 
?Heathers?
Hvad er nu det for noget ?
Store er forventningerne, når man træder ind på ?Det hem?lige teater?, for at se hvad...

Læseprøve 
08-10-2017
Så kom der endelig gang i produktionen på Heathers. Efter en hård og lang audition proces, fandt instruktørerne de helt rigtige mennesker til rollerne, og de har allerede haft den første smag på materialet. Der er lige blevet afholdt læseprøve, hvor manuskript (oversat af Betinna Bjeldbak og Torben Skov) og musik er blevet læst og lyttet igennem og diskuteret over en kop kaffe.
 
Man skal selvfølgelig lade være med at s
...

En ny sæson 
19-07-2017
En mytisk ondskab er på vej til Aalborgs kulturliv - i hvert fald hvis man spørger Veronica Sawyer. I den nye musical, Heathers - The Musical bliver der i hvert fald ikke sparet på ord til at beskrive de tre ledeste tøser på Westberg High: Heather, Heather og Heather.
 
Forestillingen er løst baseret over filmen Heathers, skrevet af Daniel Waters som omhandler den unge outsider Veronica som har sin daglige gang på Westberg High, hvor de tre H
...

Musicaliber indkalder til generalforsamling 
24-04-2017
Endnu en sæson er gået, og det er blevet tid til den årlige Musicaliber generalforsamling. Den finder sted søndag den 28. maj 2017 kl. 14.00 på Skydebanevej 9, 9000 Aalborg i foreningens faste øvelokaler.
 
Der vil være kaffe/te og godt selskab!

Dagsorden
1. Valg af dirigent
2. Valg af stemmetællere
3. Aflæggelse af formandsberetning
4. Aflæggelse af regnskab
5. Indkomne forslag
6. Valg:
Valg til bestyrelsen
Valg af suppleanter
Valg af r...

På jagt efter Mgala 
11-08-2016
Hvor finder vi Den Eneste Ene? Musicaliber på jagt efter Mgala.
 
Der er knap gået 5 måneder, og nu starter en ny sæson hos Musicaliber. I de fem måneder har de pakket ?Chicago? væk, tømt Det Hem?lige Teater, fundet et nyt instruktørteam, fået valgt ny bestyrelse og sidst, men ikke mindst, valgt forestillingen til sæsonen 2016/2017. Musicaliber er en teaterforening, som aldrig ligger stille.
 
Den Enest
...

Audition og instruktørteam 
05-08-2016
Så nærmer tiden sig for audition til musicalen 2017 Den Eneste Ene The Musical

Audition bliver afholdt d. 3. og 4. september. Tilmeldingen er nu startet og kunne du tænke dig at være med i denne fantastiske musical, kan du tilmelde dig audition her på vores hjemmeside under fanen Den Eneste Ene.

Vi håber at se mange både gamle og nye talenter til audition. Vi vil i den forbindelse gøre opmærksom på, at man IKKE er tilmeldt audition, f...

Den Eneste Ene 
14-07-2016
Musicaliber Aalborg kan nu løfte sløret for næste sæsons forestilling. Det bliver en festlig omgang ørehængende musik og velkendte replikker leveret med et glimt i øjet. Vi lancerer hermed ?Den Eneste Ene ? The Musical? som forestilling i sæsonen 2016/2017. Forestillingen spiller på Det Hem?lige Teater fra 11. ? 25. februar 2017.
 
Musicaliber glæder sig til at skulle arbejde med denne danske hit
...

Ny Bestyrelse 
29-06-2016
Søndag den 29. maj afholdte Musicaliber generalforsamling. Tilslutningen var stor, og vi havde en rigtig hyggelig dag. På generalforsamlingen blev der valgt ny bestyrelse, hvorved at bestyrelsen nu ser således ud:
 
Formand: Betinna Bjeldbak
Næstformand: Anne Pernille Moe
Kasserer: Annica Vestergaard Hansen
Sekretær: Thomas Voigt Vejling
Medlem: Birgitte Randstad
Medlem: Caroline Ramskov
Medlem: Helene Marie Aaboe
 
Suppleant: Michelle Knudsen
...

Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com