Personerne i RENT

Roger Davis
En betrængt musiker og tidligere stofmisbruger. Han er rumbo med Mark i en taglejlighed og kæmper med at være HIV-positiv.

Mark Cohen
Filmkunstner. Han prøver på at finde sig selv og er den typiske unge kunstner. Han og Roger er rumboer i en taglejlighed. Han er en smule nørdet.

Tom Collins
Et computergeni og professor i humaniora. Han er et kærligt menneske med en problemfri og afslappet natur. Var engang rumbo i taglejligheden og er HIV-positiv.

Benjamin Coffin III
Mark og Rogers udlejer. En tidligere rumbo i taglejligheden. Benjamin byttede sin personlig moral for magt og rigdom.

Joanne Jefferson
En almenveladvokat og enerådig lesbisk. Hun er kvik og målbevidst i hendes beslutninger. Har et tumultagtig forhold med Maureen.

Angel Dumott Schunard
En excentrisk HIV-positiv gadetrommeslager. En drag queen med et fantastisk dansetalent og en magnetisk personlighed. Han bliver Toms elsker.

Mimi Marquez
En spinkel og svagelig HIV-positiv stripper med et stofmisbrug. Hun skjuler det på hendes arbejde på den lokale stripklub. Mimi bor i den samme bygning som Roger og Mark.

Maureen Johnson
En uforudsigelig skør optrædende kunstner. Maureen oser af seksualitet og plejede at bo i taglejligheden. Hun slog op med Mark for nyligt til fordel for Joanne.

Ensemble
Hjemløse mænd og kvinder; Narkomaner, Forældre (Mrs. Cohen, Mr. &Mrs. Jefferson); Støttegruppe (Steve, Gordon)
Musicaliber Aalborg | CVR: 20401338 | Istedgade 32, st. tv., 9000 Aalborg - Danmark | formandmusicaliber@gmail.com